Nissan Almera S N15, 1997
3-doors hatchback
GA14DE

Машина japanmade, VIN в неті не пробивається, на Україну приїхала з Німеччини, тут ми єдині господарі. На одометрі 133К км.

Так як без БЖ постити в чужих статтях не можна - прийшов час почати свій
З останніх речей - встановлений комплект галогенних ламп Philips BlueVision 4000K, результат - збільшена освітлювана площа, я дуже задоволений.
Встановлена нова магнітола, підключені задні динаміки Alpine. Тепер не так напряжно когось чекати

Сьогодні проведена заміна масла і масляного та повітряного фільтрів, третій раз підряд заливається Mobil1 5W50. Паливний фільтр не замінили (коли я прийшов - мене вже поставили перед фактом), сказавши, що він більший по висоті від того що стоїть і треба патрубок обрізати (хоча я подивився потім і прийшов до висновку, що нічого обрізати не треба - патрубок гнучкий, можна і так натягнути)

З того що на черзі:
- заміна гальмівних колодок
- заміна свічок
- мабуть прийдеться поміняти лобове шкло (тріщина з боку пасажира умовно горизонтальна десь на 60% шкла) бо інакше поїздка в Болгарію накриється :?
- покупка літньої резини (минулого року купувалась дощова Barum Bravuris - шуму дофіга, але в дощ реально тримається дороги навіть на швидкостях в межах до 120, від"їздила ~10К після чого одна шина лопнула в двох місцях збоку в результаті наїзду баришнею на бровку)
- планую замінити колонки (в першу чергу передні, задні можуть почекати)
- після того як страхова віддасть гроші за бокове шкло і панель (вкрали минулого року магнітолу) - підрихтую і перефарбую дверку багажника (там маленька вмятина зліва в районі номерного знаку, розміром 5х8 см від удару ззаду, потрібна буде нова клубна наклейка ), вирівняю задній бампер - повело зліва в місці кріплення вперед на 2 см
- хочу зробити антикор

В області правої задньої стійки з"явився неприємний звук - при наїзді на якийсь горб, в самому кінці моста чи спуску з"являється глухий стук, так ніби там порожня пластикова каністра об щось вдаряється