Сьогодні з самого ранку зайнявся пошуком в інтернеті нового акумулятора. Google, пошук, відкриваю в нових вкладках перші три результати. Один із сайтів говорить про те, що магазин сьогодні працює. О тааак, схоже мені сьогодні щастить. Вибираю модель згідно заводських характеристик. Зупиняюся на акумуляторі виробництва VARTA.

У 9-05 дзвоню, на іншому кінці дроту відповідають. Уточнюю наявність і вартість, а також адресу складу - все є, можна забрати хоч зараз. Ура! Потрібно поквапитися - в 10-30 починається мій сеанс Трансформерів, а відстань потрібно покрити чималу.

Виходжу надвір. Про всяк випадок пробую чи заведеться Ноут самостійно Не-а. Кілька хвилин чекаю першого-ліпшого сусіда і прикурюю від Тусона.
Приїжджаю на склад, забираю акумулятор, кидаю в багажник і мчу на Трансформерів в Караван. Запізнився на 6 хвилин, але трейлери нових фільмів зробили свою справу - фільм стартував як тільки я сів у крісло.
Після перегляду самої нудної серії Трансформерів йду до автомобіля щоб заїхати на найближче СТО та замінити акумулятор. Дістаю новий аккум, ставлю його на землю, крокодильчиками підключаю до клем старого акумулятора і з третьої спроби заводжу мотор. Поруч з Караваном повно СТО і я зарулюю на першу-ліпшу, де за 5 хвилин був встановлений новий аккум.
Сажуть, повертаю ключ - двигун ожив! Ну що ж, поїхали далі!