Доброго дня.

Незабаром виповниться рік, як нами було прийнято рішення створити станцію технічного обслуговування. Період підготовки і планування був не легким. Будівництво, замовлення та встановлення якісного обладнання зайняли всю осінь та частину зими 2016 року. Таким чином, 1 лютого 2017 року свої двері відкрили перші два повноцінних бокси, з 2 двоосними підіймачами та двома ямами з траверсними підіймачами.
Завдяки новоствореному колективу, фахівцям з великим досвідом, нам вдалось отримати позитивну репутацію та натхнення розвиватись далі.
Відтак, впродовж 2017 року, надаючи якісні послуги з обслуговування авто від звичайної діагностики до капітальних ремонтів двигунів, ми не зупиняли свій розвиток.

Станом на 1 вересня 2017 року наша СТО вже виросла до 8 повноцінних робочих боксів, кожен бокс розрахований на 2 автомобілі. Зокрема, це:
- 7 двоосних підіймачів для коротких та довгих колісних баз
- чотириосний підіймач-платформа для проведення робіт по 3Д-регулюванню розвалу та сходження
- 4 ями з траверсними підіймачами
- моторний цех
- цех для встановлення додаткового обладнання.
- цех для обслуговування та встановлення ГБО
Всі робочі місця обладнані якісним інструментом, переважно це виробник YATO. Всі підіймачі виробництва SkyRack. 3Д розвал-сходження HPA C880.
Наразі, окремим напрямком, ми створюємо цех по встановленню та обслуговуванню газобалонного обладнання. Спеціалісти з досвідом по цьому напрямку саме зараз проходять фахове навчання в школі Профігаз, щоб розширити свої здібності, збільшити багаж знань та надавати найякісніші послуги нашим клієнтам.

Окремим пунктом хотілось би відмітити наших працівників, колег, з-під рук яких виїхали вже сотні автомобілів і задоволені клієнти поширюють позитивні відгуки про нашу роботу та наш колектив. З часом ми будемо публікувати описи про кожного з наших фахівців, з прикладом виконаних ними робіт, з відгуками власників авто та фотозвітами.

Відтепер ми у ФБ. Ця сторінка буде систематично наповнюватись автомобільним контентом, будуть публікуватись звіти про виконані роботи (з дозволу власників авто) та багато іншого. Залишайтесь з нами.

Одночасно відкриваємо розділ у Nissan в клубі. До всіх звернень на СТО від одноклубнків будуть застосовуватись індивідуальні знижки як на послуги, так і на запчастини. Єдина умова наявність наклейки клубу або рекомендації одноклубника.


Ми знаходимось у м.Вінниця, пров. 1-й Індустріальний, 8.
Наші телефони: 0674304151, 0969377010, ГБО 0985884388
Наша ел.адреса: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/CTO.CARMAN