СК «БРОКБІЗНЕС» увійшла до трійки лідерів рейтингу найбільш стійких страхових компаній за версією РА «Експерт-Рейтинг»
СК «БРОКБІЗНЕС» увійшла до трійки лідерів рейтингу найбільш стійких страхових компаній за версією РА «Експерт-Рейтинг»
Последний раз редактировалось Security; 29.09.2010 в 21:19. Причина: убрал прямую ссылку
ціни у вас не змінились часом?)
active-style.com.ua
запитуйте під конкретні дані: я порахую-порівняєте собі
2,8
4,5 роки
о
Последний раз редактировалось illi4; 07.10.2010 в 17:49.
active-style.com.ua
Наразі виписуємо тільки з франшизою 510грн, як і більшість компаній, бо наказу на затвердження тарифів з "0" немає.
Отже, якщо прописка Львів і реєстрація також, то згідно нових тарифів зі знижкою виходить: 375грн
Нагадую відтепер ліміти відповідальності збільшено вдвічі: 50 000грн. по майну і 100 000грн - життя і здоровя. =)
Прошу звертатись в наш офіс у м. Львові за адресою:
вул. Шпитальна, 9, (2 поверх), за ТЦ «МАГНУС».
тел./факс: (032) 253-75-83 (з 9-00 до 18-00)
Будемо раді бачити кожного!
моб. тел.: (097) 223-88-69 або (Віктор)
Последний раз редактировалось samvexler; 06.09.2011 в 22:07.
підходить! як я можу її отримати?
active-style.com.ua
illi4, завітайте в наш офіс у зручний для Вас час, оформлення полісу не займе більше 10хв. Працюємо пн-пт з 9-00 до 18-00. Звертатись до мене, Віктор При собі треба мати техпаспорт,посв. водія, а також бажано не забути старі поліси (незалежно в якої СК Ви раніше страхувались).
чи зміниться ціна , якшо в тех паспорт вписана людина, в якої стаж 6 років?
active-style.com.ua
Якщо Ви хочете, щоб і на неї розповсюджувався страховий захист (в полісі було вписано 2 людей) , то 415грн.
А якщо тільки Ви будете за кермом, то 375грн. Мається на увазі, що страховку не обовязково виписувати тільки на тих, хто вписаний в техпаспорт, можна й на 1 людину.
ясно.. при нагоді наберу.. незнаю чи сьогодні встигну, а з наступ неділі буду... ДЯКУЮ
active-style.com.ua